Oplev alperne i Østrig og Italien

På denne spændende togrejse til Østrig og Italien, vil du komme til at stifte bekendtskab med ”bjerglandet” Tyrol. Første stop er den 800 år gamle by Innsbruck som ligger er smukt placeret mellem to bjergkæder. Efter et par skønne dage i Innsbruck, går turen videre et par timer med tog til den italienske by Bolzano, som også kaldes ”indgangen til Dolomitterne”. Byen byder på gode butikker, restauranter, cafeer og har en skøn blanding af Østrigsk kultur og Italiensk charme. En fantastisk uge venter dig i alperne og Tyrol!

Dagsprogram

Du har helt frit program på destinationerne, men vi har tilladt os at sammensætte et forslag til dagsprogram med oplevelser. Tryk på dagene for at folde dem ud.

Vi har sørget for alle dine billetter og udstyret dig med rejseplaner og nyttig info om din kommende rejse, så nu er det blot at hoppe på toget fra den nærmest mulige station og nyde rejsen. Lad oplevelserne starte når du hopper på toget og nyd landskaberne som suser forbi. Du har ferie og ingenting du skal nå.

Efter nogle timers togtur, ankommer toget til Hamborg hovedbanegård, hvor der er tid til at strække ben og få noget aftensmad. Vi har naturligvis sørget for at der er god tid til at skifte tog, så du ikke skal bekymre dig om dette. Ved aftenstid går du ombord på nattoget som fører dig direkte til rejsens første destination, Innsbruck.

Efter en god nats søvn i sovekupeens seng, banker den flinke konduktør på din dør og informere om at toget snart ankommer til destinationen. Der er tid til at spise lidt morgenmad i din kupé og snart triller toget ind på banegården i Innsbruck og du er ankommet til rejsens første destination.

Vi sørger for at du bliver indkvarteret på et dejligt hotel og at du har en plan med hjemmefra, over hvordan du kommer frem. Resten af dagen har du frit program til at se nærmere på Innbruck. Vi kan anbefale en gåtur gennem den gamle og kulturelle bydel, efterfulgt af en kop kaffe på det hyggelige torv på Maria-Theresien Strasse. Trænger du til frisk luft, er der en lang liste med fantastiske vandreruter fra byen.

Efter morgenmaden har du et par timer til at se et par af de ting du ikke nåede dagen før. Slå et smut forbi Bergisel skihop stadion, eller tag en tur til Swarovski Kristallwelten park og kunstmuseum, som bestemt er et besøg værd.

Senere på dagen venter en flot togtur gennem det østrigske landskab og over den italienske grænse til endnu en fantastisk alpeby, Bolzano. Efter indkvartering på dit hotel har du frit program til at gøre hvad du har lyst til. I Bolzano by er der masser af aktiviteter og seværdigheder. Lad batterierne op med en bid mad på en af de mange hyggelige restauranter og cafeer på torvet, Piazza Walther, efterfulgt af en tur op til den smukke Santa Maria Magdalena kirke, hvorfra du bliver belønnet med en fantastisk udsigt.

Endnu en spændende dag i Bolzano venter! I dag er der atter frit program, men vi kan anbefale at tage på udflugt til bjerget Renon/Ritten nord for Bolzano. Her kan du opleve de besynderlige jordpyramider som tårner op af jorden og udgør et meget specielt landskab. Turen op til dette unikke naturfænomen er en stor oplevelse i sig selv. Man tager kabelbanen op på Ritten til Soprabolzano/Oberbozen og derfra videre med et idylisk lille tog i langsom tempo op til Collalbo/Klobenstein. Det sidste stykke kan tilbagelægges til fod, før anstrengelserne belønnes med en fantastisk udsigt ud over jordpyramiderne. Har du lyst til at lave noget andet, er der rig mulighed for at tage på vintur i området eller besøge det lokale marked, Piazza delle Erbe som dagligt har åbent.

I folkemunde kaldes Bolzano også for ”indgangen til Dolomitterne” og med blot halvandens times kørsel fra Bolzano, kan du opleve denne særlige type klippe, som også kaldes ”de blege bjerge” pga. den specielle mineralske blanding, der giver klipperne et helt specielt lys, især ved solnedgang hvor farven går fra let lyserød til ildrød. Dolomitterne er på UNESCO’s verdensarvsliste og et must-see når man er på ferie i alperne.

I samme område finder man desuden små middelalderbyer, smuk natur og vandreruter i alle sværhedsgrader, både for børn, voksne og pensionister. Der går flere arrangerede busture fra Bolzano, men vi kan anbefale at leje en bil og køre selv, da det er både billigere og mere fleksibelt. Vi hjælper gerne med at leje en bil til din tur.

Rejsens sjette og sidste dag i Bolzano. Der er stadig lidt tid til at få set nogle af de ting du ikke fik nået. Hvad med at tage forbi og se byens slot Castel Mareccio som ligger placeret i den gamle bydel, omringet af grønne vinmarker. Du kan også besøge Sydtyrols museum for arkæologi og se den 5000 år gamle mumificerede mand Ötzi som i 1991 blev fundet i mere end 3200 meters højde på en gletcher ved grænsen mellem Italien og Østrig.

Ved eftermiddagstid er det atter tid til at sætte kursen hjem mod Danmark. Første tog går direkte fra Bolzano til banegården i Innsbruck. Her er der god tid til at spise aftensmad og købe snacks til nattoget, som ved aftentid kører dig til Hamborg, mens du får din skønhedssøvn i togets sovekupe.

Efter morgenmad på nattoget, ruller toget ind på Hamborg banegård ved formiddagstid og her er der igen god tid til at strække ben for finde det rigtige spor før det afgang med det næste tog.

Inden længe ankommer toget til Danmark, og det er tid til at reflektere over alt det, vi du har oplevet på rejsen. Sjældent får man set og oplevet så meget på én og samme rejse – og helt uden at stresse!

Pris pr. person ved 2 personer inklusiv tog og hotel fra Kr. 6.999,-

OBS: Prisen varierer efter dine ønsker og sæson

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular med dine rejseønsker, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3113 2255 

Få skræddersyet din togrejse

Selvom vi efter bedste evne har forsøgt at sammensætte rejsen på baggrund af vores kunders forespørgsler og eksperters viden, er vi klar over at du kan have ønsker til ændringer i rejsen. Vi giver meget gerne et tilbud på en skræddersyet togrejse efter dine ønsker om komfort, ruter og destinationer. Læs mere om muligheden her