Modtag et uforpligtende tilbud

Lad os skræddersy jeres grønne grupperejse, så i får en fantastisk tur som alle sent vil glemme. Vi kan assistere med togrejser for både private grupper, virksomheder, skoler, foreninger og institutioner. Udfyld blot formularen på denne side, så vender vi tilbage med et uforpligtende forslag hurtigst muligt. I er også meget velkommen til at give os et kald på telefon +45 3113 2255, så får vi en snak om jeres ønsker og mulighederne.
 

Når rejsen er målet i sig selv

Toget er som skabt til grupperejser, fordi der er plads og tid til at alle kan hygge sig med hinanden. Man kan i ro og fred vende verdens situationen med de andre i gruppen, spille spil eller nyde landskaberne sammen, som passerer forbi i togets vindue. Man slipper for at jage afsted i samlet flok gennem en stressende lufthavn, eller sidde fastklemt i 10.000 meters højde i flere timer, som på en forurenende flyvetur.

Vi mener at selve rejsen til målet skal være en oplevelse i sig selv og det er vores togrejser i den grad også når i rejser som en gruppe med GrønRejs. Vi tilbyder både skræddersyede grupperejser for unge, voksne og pensionister og giver også gerne et forslag til en spændende rejse for jeres efterskole eller højskole. Skal jeres virksomhed afsted på en grupperejse, kan vi helt sikkert også hjælpe med jer med hele pakken.