Interrail uden alt besværet

Med en interrail rejse gennem Europa får du mulighed for at opleve flere spændende lande og destinationer, samtidig med at du finder den enorme frihed der ligger i at rejse med tog. Hos GrønRejs tilbyder vi færdige interrail pakkerejser med tog i Europa, så du slipper for alt besværet med at skaffe de rigtige billetter og sørge for at ruterne og din rejseplan holder. Samtidig sørger vi for at du får et fantastisk hotelophold, samt en oversigt over forslag til dagsture og oplevelser på destinationerne. Se vores udvalg af billige interrail rejser nedenfor. Vi vil løbende skabe og udbyde flere interrail ruter efter vores kunders ønsker og forespørgsler.

Interrail i Centraleuropa

Her har du mulighed for at opleve nogle helt anderledes kulturer! Ruterne går blandt andet til Prag, Budapest, Zagreb og Ljubjana og der venter dig nogle store oplevelser. 

Interrail i Alperne

At køre med tog igennem alperne er simpelthen terapi for sjælen. De magiske bjerge og søer som passerer forbi gennem vinduet, gør rejsen til en unik oplevelse.

Interrail i Skandinavien

På vores interrail ruter i Skandinavien får du en perfekt kombination af de største byer, blandt andre Stockholm, Oslo, Bergen og Gøteborg, samt storslåede naturoplevelser.

Svært at planlægge selv

Interrail kræver mere planlægning end normale rejser og det har vi gennem tiden selv oplevet ved flere bitre lejligheder. Det kan hurtigt give en dårlig start på ferien, når man strander på en ukendt banegård i Polen midt om natten, fordi det første tog var forsinket og man derfor ikke nåede sit nattog videre. Det kan desuden være en jungle at finde rundt i bestilling af de rigtige billetter hos de forskellige togselskaber.

Vi har fuld forståelse for at det ikke er alle som selv har modet eller mulighed for at stå for den grundige planlægning og det er blandt andet derfor GrønRejs eksisterer. Vi vil give alle mulighed for at opleve denne fantastiske måde at rejse på, med interrail i Europa.