Nordlys over Narviks fjorde og fjelde

Daglig afrejse fra oktober-marts

Norge er verdenskendt for nordlys og Narvik er byen, hvor fjeldet og fjorden, og hvor der er god mulighed for at se det spektakulære naturfænomen. Du ankommer med nattog, hvor du fra morgen af kører gennem et fortryllende naturskønt landskab i Nordsverige og ind på norsk jord. Ruten er én af de skønnest i Norden, og når du ankommer, kan du tage gondolbanen til toppen af Narvikfjeldet og nyde udsigten fra 1000 meters højde. Du har mulighed for at tage på udflugt til fantastiske Lofoten, tage på togtur med Ofotbanen, som klatrer sig op ad fjeldsiden med udsigt over fjordene og fjeldene, eller tage til Polar Park og se nogle af vinterlandskabets mest fascinerende dyr, såsom elgen, fjeldræven, ulven og bjørnen. 

Dagsprogram

Her finder du en oversigt over rejsens dage. Ønsker du at ændre i turens længde kan vi sagtens hjælpe med det, vi anbefaler dog mindst 6 rejsedage til denne rejse. Rejsen kan desuden kombineres med til Kiruna, Abisko eller Lofoten som destinationer.


1. Dag: København - Narvik, med tog til Stockholm og videre med nattog til Narvik

2. Dag: Ankomst i Narvik, du ankommer udhvilet med nattoget til Narvik og har hele dagen tilgode

3. Dag: Narvik, nyd udsigten fra toppen af Narvikfjeldet i 1000 meters højde

4. Dag: Narvik, udflugt til fantastiske Lofoten anbefales og nordlysjagt om aftenen 

5. Dag: Narvik, se bjørne, ulve og elge i Polar park og gå atter på jagt efter nordlys om aftenen

6. Dag: Narvik - København, hjemrejsen mod Danmark begynder i hyggeligt nattog

7. Dag: Ankomst i København, sidste strækning på hjemrejsen fra Stockholm til København

Ønsker du en længere rejse, kan vi forlænge din rejse, hvis du ønsker yderligere dage  


Quality Hotel Grand Royal ****

• Narvik centrum
• Restaurant og bar på hotellet
• 400 meter fra busterminalen i Narvik
• Høj rating på bookingsiderne

Quality Hotel Grand Royal ligger i centrum af Narvik og er et perfekt udgangspunkt for din ferie i Nordnorge og ikke mindst i jagten efter nordlys. Hotellet tilbyder gratis wi-fi samt en bar under åben himmel. Hotellets Restaurant & Bar på øverste etage, byder på mange lækre retter og der serveres lettere måltider og drikkevarer i Rallar'n Pub & Kro. Personalet på Quality Hotel Grand Royal hjælper gerne med at arrangere nordlys-udflugter, fjord-fiskeri og andre aktiviteter i området. 

Den viste fra-pris på denne rejse, er beregnet med udgangspunkt i dette hotel. Der er dog mange muligheder for indkvartering, lige fra ferielejligheder (uden forplejning), til flotte luksushoteller. GrønRejs kan tilbyde det hele som passer jer bedst, dog vil priserne variere alt efter niveau.

Pris pr. person ved 2 personer inklusiv tog og hotel fra Kr. 5.499,-

OBS: Prisen varierer efter dine ønsker og sæson

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular med dine rejseønsker, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3113 2255 

Få skræddersyet din togrejse

Selvom vi efter bedste evne har forsøgt at sammensætte rejsen på baggrund af vores kunders forespørgsler og eksperters viden, er vi klar over at du kan have ønsker til ændringer i rejsen. Vi giver meget gerne et tilbud på en skræddersyet togrejse efter dine ønsker om komfort, ruter og destinationer. Læs mere om muligheden her