En skattekiste fyldt med seværdigheder

Daglig afrejse året rundt

Prag anses af mange som en af Europas smukkeste storbyer og det kan der absolut være noget om! Prag er desuden en by fuld af kultur og de mange seværdigheder og aktiviteter er med til at gøre det så godt som umuligt at kede sig i byen. Du bør blandt andet opleve den gamle bydel, med den fascinerende borg og den smukke St Vitus katedral. Se det astronomiske ur på rådhustårnet og lad dig underholde af byens mange teater- og dukketeaterforestillinger. Slut aftenen af med en hyggelig aftengåtur over Karlsbroen, efterfulgt af en lokalbrygget øl (tjekkerne mener selv at deres øl Pivo er verdens bedste!). 

Dagsprogram

Her finder du en oversigt over rejsens dage. Ønsker du at ændre i turens længde kan vi sagtens hjælpe med det, vi anbefaler dog mindst 4 dage til denne rejse for at have tilstrækkeligt tid i at opleve byen. 


1. Dag: København - Prag, behagelig togrejse fra København og ned gennem jylland, med et skift i Hamborg

2. Dag: Prag, se de mange seværdigheder i byen, blandt andet den gamle bydel med borgen og katedralen

3. Dag: Prag, lad dig underholde i Prags gader med de mange aktiviteter som teater og dukketeater, gøgl og sjov

4. Dag: Prag - København, turen går tilbage til Danmark, men vi kan altid forlænge din rejse, hvis du ønsker yderligere dage

Ønsker du en længere rejse, kan vi forlænge din rejse, hvis du ønsker yderligere dage  


Hotel Amarilis ****

• Bo i hjertet af Prag på 4-stjernet hotel
• Hotellet tilbyder god morgenmad
• 2 metrostationer begge indenfor 600m
• Beliggende blot 400 m fra Wenzelspladsen
• Høj rating: 9,1 på bookingsiderne

Hotel Amarilis ligger i centrum af Prag, blot 400 m fra Wenzelspladsen. Der tilbydes gratis WiFi samt en à la carte-restaurant og der er desuden spa-tjenester mod et ekstra gebyr. De rummelige værelser har aircondition og er individuelt indrettede og malede i friske, lyse Feng Shui-farver. Der findes ikke bedre hoteller med den beliggenhed i Prag.

Den viste fra-pris på denne rejse, er beregnet med udgangspunkt i dette hotel. Der er dog mange muligheder for indkvartering, lige fra ferielejligheder (uden forplejning), til flotte luksushoteller. GrønRejs kan tilbyde det hele som passer jer bedst, dog vil priserne variere alt efter niveau.

Pris pr. person ved 2 personer inklusiv tog og hotel fra Kr. 3.899,-

OBS: Prisen varierer efter dine ønsker og sæson

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular med dine rejseønsker, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3113 2255