Hvad tilbyder vi?

På denne side finder du en oversigt over alle vores togrejser, både interrail og vores pakkerejser med tog til forskellige destinationer. Vi vil løbende udvide vores udvalg med spændende togrejser. Har du en specifik forespørgsel til en togrejse som du ikke finder på vores side, er du meget velkommen til at kontakte os via formularen på siden få skræddersyet din rejse så vender vi tilbage hurtigst muligt med et forslag og pris.

Udvalgte Togrejser 

Hos GrønRejs ønsker vi at tilbyde et alternativ til flyrejserne, uden at gå på kompromis med Europas skønneste rejsemål som destination. Vi vil løbende sammensætte og udbyde flere togrejser i Europa, så det bliver nemt for alle at vælge den grønne rejseform, når der skal bestilles rejse til favoritdestinationen.  

Få Skræddersyet din rejse

Selvom vi efter bedste evne forsøger at sammensætte vores rejser på baggrund af vores kunders forespørgsler og eksperters viden, er vi klar over at der kan være ønsker til andre rejsemål. Ønsker du noget andet end hvad du finder her på siden, giver vi gerne et tilbud på en skræddersyet togrejse efter dine ønsker om komfort, ruter og destinationer.

Interrail pakkerejser

Sammen med en række af Danmarks største interrail eksperter, har vi sammensat de mest fantastiske pakkerejser med interrail i Europa, så du får dit livs eventyrrejse uden at skulle bekymre dig om de mange udfordringer der normalt også følger med interrail. På en interrailrejse kan du opleve flere lande, mens du ser landskaberne toget kører igennem.

Grupperejser og erhvervsrejser

Er i en større gruppe som gerne vil ud og opleve Europa på en togrejse, tilbyder vi at sammensætte jeres rejse efter gruppens behov og ønsker. Vi kan assistere med togrejser for både private grupper, virksomheder, skoler, foreninger og institutioner. Vi sørger for det hele – i nyder det gode selskab og den flotte udsigt fra toget gennem Europa.