Skandinaviens skihovedstad

Daglig afrejse fra december - april

Hver vinter kommer folk fra hele Nordeuropa til Åre for at stå på ski i fjeldene omkring byen, som er kendt fra mange VM-konkurrencer og som af mange rejsemagasiner er udnævnt som et af verdens bedste skisportsteder. Skiområdet er opdelt i en højzone og en lavzone. I lavzonen finder du et stort antal røde og sorter løjper, som er kendt fra det alpine VM. Højzonen nås via gondolen, og her findes forskellige piste, hvor du kører hele vejen ned til Åre torv i byen. Der findes ligeledes børneområder, så Åre byder på skiferie for hele familien, såvel som til den avancerede skiløber.

Dagsprogram

Her finder du en oversigt over rejsens dage. Ønsker du at ændre i turens længde kan vi sagtens hjælpe med det, vi anbefaler dog mindst 6 rejsedage til denne rejse for at have tilstrækkeligt tid i skiområderne. 


1. Dag: København - Åre, med tog til Gøteborg og videre med nattog til Åre

2. Dag: Ankomst i Åre, du ankommer udhvilet med nattoget til Åre og er klar til ski

3. Dag: Åre, frit program med masser af skiløb og mulighed for shopping, barer og restaurantbesøg

4. Dag: Åre, udforsk lavzonens alpine skiområde og højzonens verdensklasse løjper kendt fra VM

5. Dag: Åre, er du en avanceret skiløber kan du prøve kræfter med offpistene omkring Åreskutan

6. Dag: Åre - København, hjemrejsen mod Danmark begynder i hyggeligt nattog til Gøteborg 

7. Dag: Ankomst i København, sidste strækning på hjemrejsen, fra Gøteborg til København 

Ønsker du en længere rejse, kan vi forlænge din rejse, hvis du ønsker yderligere dage  


Holiday Club Åre ****

• Direkte adgang til løjperne
• Restaurant og bar på hotellet
• Swimmingpool og stort badeland
• Spa- og wellnesscenter på hotellet
• Høj rating på bookingsiderne

Centralt i Åre ligger Holiday Club midt i skisportsstedet og byder på værelser med gratis wi-fi og udsigt til bjerget Åreskuten og Åre Sø. Der er gratis adgang til et stort vandland med poolområde og en 67 m lang vandrutsjebane, samt 8 pools. Mod et ekstra gebyr får du desuden adgang til Saunaområdet med 6 forskellige saunaer, herunder en is-sauna. Spaområdet har flere behandlingsrum og der er aktiviteter for hele familien, blandt andet en bowlingbane og minigolfbane. Åre Holiday Club tilbyder opbevaring af ski, cykler og golfudstyr i stueetagen, samt skiudstyr kan lejes på stedet. Holiday Club har de perfekte rammer for skiferien i Sverige!

Den viste fra-pris på denne rejse, er beregnet med udgangspunkt i dette hotel. Der er dog mange muligheder for indkvartering, lige fra ferielejligheder (uden forplejning), til flotte luksushoteller. GrønRejs kan tilbyde det hele som passer jer bedst, dog vil priserne variere alt efter niveau.

Pris pr. person ved 2 personer inklusiv tog og hotel fra Kr. 7.499,-

OBS: Prisen varierer efter dine ønsker og sæson

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular med dine rejseønsker, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3113 2255 

Få skræddersyet din togrejse

Selvom vi efter bedste evne har forsøgt at sammensætte rejsen på baggrund af vores kunders forespørgsler og eksperters viden, er vi klar over at du kan have ønsker til ændringer i rejsen. Vi giver meget gerne et tilbud på en skræddersyet togrejse efter dine ønsker om komfort, ruter og destinationer. Læs mere om muligheden her