Hvad tilbyder vi?

Med vores pakkerejser sørger vi blandt andet for alle rejsens tog- og pladsbilletter, og hvis rejsen inkluderer nattog, sørger vi også for liggevogn eller sovevogn, efter jeres ønsker. Vores rejser indeholder desuden et fantastisk hotelophold, så der er sørget godt for jer på rejsen. Vi er registreret medlem hos rejsegarantifonden (nr. 3213) og en rejse hos os giver vores kunder fuld sikkerhed gennem pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

Hvilken type rejse er jeres favorit? Her har vi gjort det overskueligt at finde drømmerejsen i vores kategorier

Vi har efterhånden sendt mange grupper afsted på togrejse i Europa, og glæder os også til at sende jer afsted

Udover vores udvalg af pakkerejser på hjemmesiden, tilbyder vi også at skræddersy drømmerejsen med tog

Eftersom vi modtog mange henvendelser fra skoler, virksomheder og foreninger, som alle ønskede at rejse mere bæredygtigt og være en del af den grønne omstilling, har vi valgt også at tilbyde skræddersyede studie- og virksomhedsrejser med tog. Med GrønRejs i ryggen, sørger vi for at I kommer nemt og sikkert frem til jeres destination, så I bare skal slappe af og nyde turen.  

Vær med til at trække i en mere bæredygtig retning, ved at vælge en togrejse, som jeres næste firmarejse. Vi kan designe rejsen efter jeres ønsker og behov, og mulighederne for destination og aktiviteter er mange.

Vi har god erfaring med at sende skoleklasser afsted på studierejsen med tog. Skal vi også hjælpe dit gymnasium, efterskole eller højskole afsted på en klimavenlig rejse?

Det siger vores gæster
Har du spørgsmål?

Kontakt os

Telefontider

Man – fre: 17:00 – 19:00
Weekend og helligdage: Lukket

Nordre Fasanvej 7, st. th
2000 Frederiksberg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyhederne om vores grønne togrejser