Oplev storslået natur i Thy

Oplev den Thy´ske Vildmark – Danmarks største og første Nationalpark . Et stort og helt særligt område af Danmark med kun 200 fastboende. Her er så meget ro, rum og rå natur, at det vil ramme dig dybt. I 48 timer kommer du ud, hvor naturen sætter dagsorden og omfavner dig i de dybe skove, vidtstrakte klitplantager og brusende Vesterhav. Du kan glæde dig til at opleve Isbjerget, Lodbjerg fyr eller den enestående Agger tange, hvor du går med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden på den anden side. Det er ikke ufarligt, da oplevelsen kan være stærkt vanedannende.

Togrejsen til Thy

Hvorfor ikke lade bilen stå hjemme og lade denne fantastiske tur starte allerede når i hopper ombord på toget? Brug tiden til at koble af, finde roen og gøre dig klar til to fortryllende døgn i Thy’s smukke natur. Vi ordner alle dine tog- og pladsbilletter, hvorend du ønsker at rejse fra i landet. Selve togturen tager dig gennem landskabet i det ganske land og sidste del på Thybanen, giver en forsmag af den natur, som venter i vildmarken. Ønsker i selv at komme frem til destinationen, er det også muligt at fravælge togrejsen og sparre denne del. 

Afgang Udrejse Ankomst

08:56

København H - Struer St.

12:50

13:05

Struer St. - Hurup Thy

13:46

Afgang Hjemrejse Ankomst

09:11

Hurup Thy - Struer St.

09:52

10:07

Struer St. - København H

14:03

* Rejsen starter og slutter fra din togstation

Indkvartering

I bliver indkvarteret i luksus telte med det hele – 16 kvadratmeter i ståhøjde, hyggelig indretning og senge der sætter nye standarder for outdoorlivet. Første nat er i fælles camp med adgang til toilet og badefaciliteter på Agger Tange feriecenter. Den sidste nat er ude på en særlig destination i den Thy´ske vildmark, hvor jeres telt ligger alene for sig selv, men indenfor rækkevide af vores servicecamp med toilet og forsyninger. Prisen er inklusiv fuld forplejning fra ankomst til afrejse, med madoplevelser undervejs. Lørdag aften er helt jeres egen og derfor også madoplevelsen, men alt er forberedt til jer.

Glamping i vildmarken
 • Første nat i Agger Tange feriecenter
 • Anden nat i vildmarken (3 muligheder)
 • Luksus telte til 4 personer med senge 
 • Adgang til toilet og forsynings-camp 

Vores angivne priser for denne rejse, er beregnet med udgangspunkt i dette hotel. Der er dog mange muligheder for indkvartering, og vi samarbejder med de fleste indkvarteringsmuligheder i området, så vi kan tilbyde den bedste løsning for jeres rejse. Priserne variere alt efter løsning.

Vildmarks-pakker

Fælles for alle tre pakker er ankomst fredag eftermiddag til Hurup station. Søndag eftermiddag slutter turen samme sted. Der er således indregnet 2 overnatninger under vejs, og alle starter ud med en hyggelig middag og koncertoplevelse i basecamp-THY i rammerne af de store tentipitelte. Herfra går turen lørdag morgen sin egen gang afhængig af den version du/I har valgt.

GrønRejs-weekend-i-vildmarken-på-egen-bånd
“På egen hånd” 

Her sørger I selv for det hele: Tilberedning af mad, overnatning i eget telt, samt transport af jeres oppakning fra sted til sted. Vi sender dig godt afsted med personlig kort og rute – og vi er i kulissen. I deltager første aften i fælles aftenhygge med middag og musikoplevelse i campen, hvor I også overnatter.

GrønRejs-weekend-i-vildmarken-social-hygge
“Sammen i vildmarken”

I har vildmarken for jer selv. Vi sørger for maden fra morgenmad til frokostmadpakke, fælles middag over bål og transport af bagage. Overnatningen er klar og forberedt når I kommer frem.

GrønRejs-weekend-i-vildmarken-senge
“Med butler i vildmarken”

 I har den fantastiske natur for jer selv, samtidig med at i er tæt passet op af jeres personlige butler, der står klar med dejlige overraskelser på turen. Inkluderet er morgenmad, frokostpakke, middag og gode ekstra oplevelser. Bagagen transporteres under vejs, og teltet er slået op og klar til at krybe i. Maden bliver tilberedt og serveret så den særlige outdoor stemning går lige i hjertet.

Prisinformation

Alle turene er gratis for børn under 3 år, mens børn under 12 år får 20% rabat i af prisen. Priserne er inklusiv tog- og pladsbilletter, men kan fravælges, hvormed der i alt sparres DKK 600,- / person. Inkluderet i alle tre pakker er: Tog- og pladsbilletter fra din nærmeste station t/r, Transport fra stationen til campen, 1 nat i Agger Tange Feriecenter, middag og koncert første aften, adgang til toilet og forsyningstelt i vildmarken, og udlevering af personlig kort mm.

"På egen hånd"

1.895 / voksen 

 • Indhold beskrevet i prisinformation inkl.
 • Nat i vildmarken, i eget medbragt telt 
 • Udlevering af mad til egen tilberedning
"Sammen i vildmarken"

2.895 / voksen 

 • Indhold beskrevet i prisinformation inkl.
 • Overnatning i vildmarken i luksus telt
 • Morgenmad og frokostpakke inkl.
 • Servering af fælles middag over bål
 • Transport af baggage
"Med butler i vildmarken"

3.495 / voksen 

 • Indhold beskrevet i prisinformation inkl.
 • Overnatning i vildmarken i luksus telt
 • Morgenmad og frokostpakke inkl.
 • Servering af lækker middag
 • Egen personlig butler til rådighed
 • Ekstra oplevelser undervejs
 • Transport af baggage

Vil du med ud i vildmarken?

Udfyld formularen med dine ønsker til denne rejse, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3113 2255

Har du spørgsmål?

+45 3113 2255
Kontakt@groenrejs.dk

No posts found!