Bergensbanen: Den Naturskønne Togrejse fra Oslo til Bergen

Fjordenes hovedstad

Hele året

F.eks. 6 dage

Pakkerejse

Fra 5.950,-

Med sine smukke, bakkede gader i den gamle bydel Bryggen, som er en del af UNESCO’s verdensarvsliste, er Bergen en af Norges absolut mest interessante byer at besøge. Byen er indkapslet af fantastiske fjelde på den ene side og havet på den anden. Der er rig mulighed for udflugter, blandt andet til Myrdal og Flåm, med vandfald og flotte vandreruter i forskelligt terræn. En skøn rejse for jer, der ønsker at besøge vores nordiske nabo.

togrejsen til Bergen

På denne rejse starter oplevelserne for alvor i toget! Ruten mellem Oslo og Bergen, kendt som Bergensbanen, er af Lonely Planet kåret som en af verdens flotteste ruter, så der er virkelig noget at glæde sig til. Det muligt at komme frem til Bergen samme aften, ved at tage morgentoget fra København (se Togforbindelser), men vi anbefaler at tage en overnatning på et godt hotel ved banegården i Oslo på vejen, så den flotte tur på Bergensbanen, kan nydes fuldt ud næste dag. Med denne løsning, ankommer man tidligere på dagen. I toget til Bergen kan der købes forfriskninger.

Udrejse

København H – Göteborg C      09:27 – 13:20

Göteborg C – Oslo S                  14:15 – 17:51

1 overnatning i Oslo, ved banegården

Oslo S – Bergen (N)                   08:25 – 15:00

Hjemrejse

Bergen (N) – Oslo S                    08:15 – 15:05

1 overnatning i Oslo, ved banegården

Oslo S – Göteborg C                   10:01 – 13:45

Göteborg C – København H      14:40 – 18:29

* Ønskes der ankomst til Bergen samme aften, uden overnatning i Oslo, se mere under Togforbindelser

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

Det er også muligt at ankomme til Bergen samme aften, ved at tage morgentog fra København, med skift i Göteborg og Oslo, og videre med tog fra Oslo på den smukke Bergensbanen, med ankomst sen aften. Se rejseplanen herunder:

 

Udrejse

København H – Göteborg C     06:19 – 09:35

Göteborg C – Oslo S                  10:15 – 13:51

Oslo S – Bergen (N)                   14:25 – 21:18

 

Hjemrejse

Bergen (N) – Oslo S                   06:19 – 13:05

Oslo S – Göteborg C                  14:01 – 17:40

Göteborg C – København H      18:24 – 21:33

 

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider   

Pris voksne: Kr. 750 tur/retur / Pris børn (under 18 år): Kr. 250 tur/retur

Ligesom Bergensbanen, er Flåmsbanen en af verdens smukkeste, og mest ikoniske jernbanestrækninger, og det er oplagt at tage på denne oplevelse, i forbindelse med en rejse til Bergen eller Oslo. Banen er i alt 20km hver vej, og starter fra Myrdal station, i mere end 800 meters højde, og ruten går igennem ekstremt bjergterræn og stopper undervejs ved flere smukke udsigter og vandfald. Myrdal station ligger på hovedbanen mellem Bergen og Oslo, så det er muligt at tage en afstikker med Flåmsbanen, på turen til Bergen, eller blot som en dagstur fra basen i Bergen eller Oslo. Lad os vide i formularen nederst på siden, hvis der ønskes tilkøb af billetter til Flåmsbanen.

Pris voksne: Kr. 950 / Børn Kr. 500 (4-15 år) / Småbørn gratis (0-3 år)

Når I sejler ud fra byens centrum, får I en fantastisk udsigt over Bryggen i Bergen, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Derfra sejler I gennem det storslåede landskab i Osterfjorden mod Modalen, Norges næstmindste kommune. Besætningen tager jer sikkert gennem de kraftige strømme i de lavvandede og smalle Mostraumen-stræder, og jo længere I kommer ind i fjorden, desto stejlere og mere imponerende bliver bjerglandskabet. I passerer flere vandfald undervejs, og kaptajnen vil styre båden så tæt på et af dem, at I risikerer at mærke lidt forfriskende sprøjt i ansigtet!
De komfortable, moderne både er store og rummelige, med masser af plads både udenfor og indeni. Kiosken ombord tilbyder friske og fristende lækkerier fra vores lokale bageri, snacks og kolde/varme drikke.

Rejseoverblik

Ønsker I at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid end i dette forslag. Det er muligt at rejse til Bergen uden overnatning undervejs i Oslo (læs mere under Togforbindelser). Lad os høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en central beliggenhed i byen. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Central beliggenhed i byen
 • Kort afstand til byens togstation
 • Gå-afstand til flere seværdigheder
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 7.850
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 nætter på 3-stjernet hotel i Oslo
 • 3 nætter på 3-stjernet hotel i Bergen
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
 • 950 kr. for Flåmsbanen pr. voksen
 • 950 kr. for Fjordcruise pr. voksen
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 5.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 nætter på 3-stjernet hotel i Oslo
 • 3 nætter på 3-stjernet hotel i Bergen
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
 • 950 kr. for Flåmsbanen pr. voksen
 • 950 kr. for Fjordcruise pr. voksen
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 9.850
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 nætter på 3-stjernet hotel i Oslo
 • 3 nætter på 3-stjernet hotel i Bergen
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
 • 950 kr. for Flåmsbanen pr. voksen
 • 950 kr. for Fjordcruise pr. voksen
Eksempel

Få et tilbud

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej

Mere info på vej