Danmarks Grønne Rejsebureau

GrønRejs er et nyt dansk rejsebureau, som arrangerer oplevelsesrige togrejser og sammensatte pakker med interrail på Europas flotteste strækninger og smukkeste destinationer. Vi sætter fokus på bæredygtighed og hjælper vores kunder med at rejse klimavenligt, når de skal på ferie.

Vi ønsker at trække rejsebranchen i en grønnere retning og vi er overbevist om, at rigtig mange gerne vil rejse mere klimavenligt og bidrage til den grønne omstilling, men desværre ikke ved hvor de skal starte. Derfor har vi stiftet Danmarks grønne rejseselskab, som vi fortæller lidt mere om i videoen herunder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til GrønRejs – uforglemmelige togrejser med grøn samvittighed.

Din sikkerhed når du rejser med os

Mange har en forventning om at der kan spares mange penge ved at arrangere rejsen selv, fremfor at købe en færdig pakkerejse. Det kan det helt sikkert også i mange tilfælde, men hvad man ofte glemmer at tænke over, er den store mængde tid det ofte tager at planlægge en god rejse selv. Regner man sin egen “timeløn” med i planlægningen, kan det hurtigt bedre betale sig at købe sin rejse gennem et rejsebureau og samtidig have ro i maven over at der er styr på alt fra rejseplaner, billetter, transport, indkvartering på hotel osv. 

Når du køber en rejse hos GrønRejs – hvad enten det er en en individuel togrejse, en interrail pakkerejse, grupperejse, eller en skræddersyet rejse efter dine ønsker, er du omfattet af rejsegarantifonden og ikke mindst pakkerejseloven og den meget høje forbrugerbeskyttelse der følger med.

Et scenarie kunne f.eks. være, at noget ikke fungerer på rejsen – et tog er aflyst og du ikke når dit nattog. I sådan et tilfælde, har du som rejsende med GrønRejs en stor sikkerhed, da vi vil sørge for din vidererejse uden omkostninger. Kort sagt, en rejse med GrønRejs giver sikkerhed og tryghed udover den gode kvalitet.

Tryghed på rejsen
GrønRejs er med hele vejen i planlægningen af din rejse, fra det øjeblik du udfylder en forespørgsel på vores hjemmeside, til du er hjemme fra rejsen igen. En individuel arrangeret togrejse hos os, betyder dermed ikke at man overladt til sig selv. Har du behov for hjælp, er der altid en person at tale med og vores nødtelefon er altid tændt. GrønRejs har erfaringerne fra egne rejseoplevelser og vi er et dansk rejseselskab, som er underlagt dansk lovgivning. Det ved vi skaber en stor tryghed for vores gæster.