Danmarks Togrejsebureau

GrønRejs er et dansk rejsebureau, som arrangerer oplevelsesrige togrejser og sammensatte pakkerejser til Europas smukkeste destinationer. Vi ønsker at trække rejsebranchen i en grønnere retning og vi er overbevist om, at rigtig mange gerne vil rejse mere klimavenligt og bidrage til den grønne omstilling, men desværre ikke ved hvor de skal starte. Derfor besluttede vi os for at stifte et rejseselskab, som specialisere sig i togrejser, som er en meget mere klimavenlig rejseform end fly. Vi glæder os til at byde jer velkommen til GrønRejs – uforglemmelige togrejser med grøn samvittighed.

Fuld sikkerhed hos os

Mange har en forventning om at der kan spares mange penge ved at arrangere rejsen selv, fremfor at købe en færdig pakkerejse. Det kan det helt sikkert også i mange tilfælde, men hvad man ofte glemmer at tænke over, er den store mængde tid det ofte tager at planlægge en god rejse selv. Regner man sin egen “timeløn” med i planlægningen, kan det hurtigt bedre betale sig at købe sin rejse gennem et rejsebureau og samtidig have ro i maven over at der er styr på alt fra rejseplaner, billetter, transport, indkvartering på hotel osv.

Når du køber en rejse hos GrønRejs – hvad enten det er en en individuel togrejse, en interrail pakkerejse, grupperejse, eller en skræddersyet rejse efter dine ønsker, er du omfattet af rejsegarantifonden og ikke mindst pakkerejseloven og den meget høje forbrugerbeskyttelse der følger med.

Tryghed på rejsen
GrønRejs er med hele vejen i planlægningen af din rejse, fra det øjeblik du udfylder en forespørgsel på vores hjemmeside, til du er hjemme fra rejsen igen. En individuel arrangeret togrejse hos os, betyder dermed ikke at man overladt til sig selv. Har du behov for hjælp, er der altid en person at tale med og vores nødtelefon er altid tændt. GrønRejs har erfaringerne fra egne rejseoplevelser og vi er et dansk rejseselskab, som er underlagt dansk lovgivning. Det ved vi skaber en stor tryghed for vores gæster.

GrønRejs er omtalt i

Kontakt os

Telefontider

Man – fre: 17:00 – 19:00
Weekend og helligdage: Lukket

Nordre Fasanvej 7, st. th
2000 Frederiksberg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyhederne om vores grønne togrejser