Rejser til Berlin med tog og hotel

Kulturel storby fuld af energi

Hele året

F.eks. 4 dage

Pakkerejse

Fra 3.450,-

Mærk historiens vingesus på en togrejse til Berlin. Når du bevæger dig rundt i Berlins spændende gader og ser byens mange seværdigheder som Berlinermuren, Brandenburger Tor og Rigsdagen, samt de mange monumenter fra Hitlers regeringstid, vil du føle, at du vandrer rundt i en historisk kulisse fra Anden Verdenskrig. Med vores pakkerejse til Berlin med tog og hotel, kan du nemt rejse og opleve dette kulturelle smeltedigel, der byder på lækre caféer, spændende butikker og interessante barer. En miniferie i Berlin med tog er mere end bare en rejse – det er en autentisk oplevelse – en afslappet og behagelig transportmulighed, men også et unikt indblik i landskabet og kulturen på vej til Berlin hovedbanegård.

Nyd den bedste togrejse til Berlin med os og dyk ned i byens rigdom og historie.

togrejse til Berlin

Med toget til Berlin, er det både nemt og bekvemt, og rejsen indeholder blot et enkelt skift i Hamborg, hvor vi har sat god tid af til at skifte tog og nå den videre forbindelse. På den første del af strækningen går turen gennem det danske landskab til Hamborg, hvorfra rejsen går videre til Berlin med tysk ICE højhastighedstog, som også medbringer en skøn restaurantvogn. Vi udstyrer jer med tog- og pladsbilletter samt alle øvrige rejsedokumenter.

Udrejse

København – Hamborg      07:26 – 12:06

Hamborg – Berlin               12:51 – 14:55

 

Hjemrejse

Berlin – Hamborg              14:03 – 16:00

Hamborg – København      16:55 – 21:34

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

Det er også muligt at tage en af de senere afgange, med senere ankomst i Berlin. Udnyt tiden og roen i dagstoget til afslapning og hygge, og nyd det varierende landskab som glider forbi bag ruden. Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvornår på dagen i ønsker at rejse. 

Rejseoverblik

Ønsker I at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være, når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid end i dette forslag. Rejsen kan desuden kombineres med dage i andre byer. Lad os gerne høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en central beliggenhed i byen. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Central beliggenhed i byen
 • Kort afstand til byens togstation
 • Gå-afstand til flere seværdigheder
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 4.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 3.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 5.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

Få tilbud på rejsen

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej