STUDIEREJSER

Vælg toget og hjælp klimaet

Hent vores brochure med info om studierejser med tog her:

Som Danmarks togrejsebureau har vi stor kendskab og ekspertise indenfor togrejser rundt i Europa, og vi ønsker at gøre det til et nemt valg for efterskoler, højskoler, gymnasier, etc. at rejse bæredygtigt med toget på studierejsen. Vi arrangerer hele rejsen for jer inkl. tog- og pladsbilletter, rejseplaner, indkvartering, og evt. ønskede aktiviteter mm., så I blot skal nyde jeres spændende studierejse. Vi ser frem til at modtage jeres forespørgsel om studierejsen via. formularen.

Workshop om togrejser

Vi tilbyder at komme forbi jeres skole og afholde gratis workshop, hvor eleverne får indblik i togrejsen og kan være med til at udforme studierejsen i form af destination, aktiviteter, seværdigheder mm. Vi regner desuden på klassens samlede CO2 besparrelse ved at vælge toget. Det plejer at være et stort hit blandt både elever og lærere. Kontakt os for at høre mere om muligheden for en workshop på jeres skole.

Det siger vores skoler:

Få et tilbud

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk