Vælg toget og hjælp klimaet

Som Danmarks togrejsebureau har vi stor kendskab og ekspertise indenfor togrejser rundt i Europa, og vi ønsker at gøre det til et nemt valg for efterskoler, højskoler, gymnasier, etc. at rejse grønt, med toget på studierejsen. Vi arrangerer hele rejsen for jer inkl. tog- og pladsbilletter, rejseplaner, indkvartering, og evt. ønskede aktiviteter mm., så I blot skal nyde jeres spændende studierejse. Vi ser frem til at modtage jeres forespørgsel om studierejsen via. formularen.

Workshop om togrejser

Vi tilbyder desuden at komme forbi jeres skole og afholde gratis workshop, hvor eleverne får indblik i togrejsen og kan være med til at udforme studierejsen i form af destination, aktiviteter, seværdigheder mm. Vi regner desuden på klassens samlede CO2 besparrelse ved at vælge toget. Det plejer at være et stort hit blandt både elever og lærere. Kontakt os for at høre mere om muligheden for en workshop på jeres skole. 

Udfyld formularen med jeres ønsker til rejsen så vender vi tilbage med et forslag og evt. et uforpligtende tilbud. I er altid velkommen til at kontakte os på 3113 2255

"Fantastisk tur gennem Tyskland"
Har du spørgsmål?

Kontakt os

Telefontider

Man – fre: 17:00 – 19:00
Weekend og helligdage: Lukket

Nordre Fasanvej 7, st. th
2000 Frederiksberg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyhederne om vores grønne togrejser