STUDIEREJSER

Vælg toget og hjælp klimaet

Som Danmarks togrejsebureau har vi stor kendskab og ekspertise indenfor togrejser rundt i Europa, og vi ønsker at gøre det til et nemt valg for efterskoler, højskoler, gymnasier, etc. at rejse bæredygtigt med toget på studierejsen. Vi arrangerer hele rejsen for jer inkl. tog- og pladsbilletter, rejseplaner, indkvartering, og evt. ønskede aktiviteter mm., så I blot skal nyde jeres spændende studierejse. Vi ser frem til at modtage jeres forespørgsel om studierejsen via. formularen.

Workshop om togrejser

Vi tilbyder desuden at komme forbi jeres skole og afholde gratis workshop, hvor eleverne får indblik i togrejsen og kan være med til at udforme studierejsen i form af destination, aktiviteter, seværdigheder mm. Vi regner desuden på klassens samlede CO2 besparrelse ved at vælge toget. Det plejer at være et stort hit blandt både elever og lærere. Kontakt os for at høre mere om muligheden for en workshop på jeres skole.

Skræddersyetrejse

"Fantastisk tur gennem Tyskland"

"Tilbage i Februar vi jeg på togtur igennem Tyskland med vores efterskoleelever. Det var super nemt at bestille turen gennem Grønrejs og vi fik fat i nogle billetter, vi ellers kunne finde. Under turen var der nogle forsinkelser af togene, hvor Grønrejs hjalp os hurtigt og effektivt igennem, så vi kom hjem den samme dag. Alt i alt en fantastisk togtur igennem Tyskland og en rigtig god service, som vi gerne vil bruge igen!"
Torben Köhler
Faxehus efterskole

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med dine ønsker til denne rejse, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. 

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk