En spændende togrejse til Rom

Daglig afrejse året rundt

Alle veje fører til Rom – også med toget! På denne fantastiske togrejse, kommer du til at opleve en af verdens mest historiske byer, med en overflod af gamle bygninger og historiske seværdigheder, såsom Colosseum, Forum Romanum, Kejserpaladet på Palatinerhøjen og Trevi-fontænen. Tag ind og se Peterskirken på den travle Petersplads, samt Vatikanet og det Sixtinske kapel, med de kendte malerier i loftet af Michelangelo fra 1508-1512. Maden i byen er udsøgt og det vrimler med italienske delikatesser på hvert et gadehjørne. Shoppingmulighederne er mange og atmosfæren i byen findes meget få stedet i verden. Rom er en by for alle og vi sørger for, at du får en behagelig rejse dertil med tog og et godt ophold.

Dagsprogram

Her finder du en oversigt over rejsens dage. Ønsker du at ændre i turens længde kan vi sagtens hjælpe med det, vi anbefaler dog mindst 6 rejsedage til denne rejse for at have tilstrækkeligt tid i at opleve byen. 


1. Dag: København – Rom, med tog til Hamborg og München og videre med nattog til Rom

2. Dag: Ankomst i Rom, du ankommer udhvilet med nattoget til Rom og er klar til at udforske byen

3. Dag: Rom, oplev blandt andet Colosseum, Forum Romanum, Kejserpaladet på Palatinerhøjen og Trevi-fontænen

4. Dag: Rom, byen byder på udsøgte italienske delikatesser på hvert et gadehjørne og shoppingmulighederne er mange

5. Dag: Rom, tag ind og se Peterskirken, samt Vatikanet og det Sixtinske kapel, med de kendte loftsmalerier

6. Dag: Rom – København, hjemrejsen mod Danmark begynder i hyggeligt nattog til München 

7. Dag: Ankomst i København, sidste strækning på hjemrejsen, München til Hamborg og videre til København 

Ønsker du en længere rejse, kan vi forlænge din rejse, hvis du ønsker yderligere dage  


Hotel Paolo II ***

• 10 minutters gang fra Peterskirken
• Stemningsfuld bar på hotellet
• Hotellet tilbyder god morgenmad
• Beliggenhed i den gamle bydel
• Høj rating: 9,4 på bookingsiderne

Peterskirken ligger blot 10 minutters gang fra Hotel Paolo II, og der er 350 m til Roma San Pietro Station, der giver adgang til Trastevere-kvarteret og mange andre kendte kvarterer. Hotel Paolo II tilbyder overnatning i en bygning fra det tidlige 1900-tal, beliggende i en stille gårdhave i Rom, kun 15 minutters gang fra Vatikanets museer.

Den viste fra-pris på denne rejse, er beregnet med udgangspunkt i dette hotel. Der er dog mange muligheder for indkvartering, lige fra ferielejligheder (uden forplejning), til flotte luksushoteller. GrønRejs kan tilbyde det hele som passer jer bedst, dog vil priserne variere alt efter niveau.

Pris pr. person ved 2 personer inklusiv tog og hotel fra Kr. 6.499,-

OBS: Prisen varierer efter dine ønsker og sæson

Modtag et rejsetilbud

Udfyld nedenstående formular med dine rejseønsker, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på 3113 2255 

Få skræddersyet din togrejse

Selvom vi efter bedste evne har forsøgt at sammensætte rejsen på baggrund af vores kunders forespørgsler og eksperters viden, er vi klar over at du kan have ønsker til ændringer i rejsen. Vi giver meget gerne et tilbud på en skræddersyet togrejse efter dine ønsker om komfort, ruter og destinationer. Læs mere om muligheden her 


Lignende rejser