Mød holdet bag grønrejs

Jakob Skov

Grundlægger & Adm. Direktør

En sommerdag i 2019 blev Jakob ramt af “flyskam” og besluttede sig at erstatte sine flyrejser i Europa med togrejser – et mere klimavenligt alternativ. Det viste sig at være en jungle at arrangere en togrejse og Jakob konkluderede at der manglede et rejsebureau med speciale i togrejser og ideen om GrønRejs var født. 

js@groenrejs.dk

Lau Holmelin

Grundlægger og Direktør

Lau havde gået med samme ønsker som Jakob om at rejse mere bæredygtig og da først Jakob og Lau begyndte at dykke ned i togrejsernes finurlige verden, var der ingen vej tilbage – der var brug for et togrejsebureau i det ganske land og makkerparret dannede sig hurtigt nogle klare visioner for projektet.

lh@groenrejs.dk

Andreas Rasmussen

Salgsansvarlig & Teamleder

Andreas har mange års erfaring som salgsmanager, rejseudvikler og destinationschef for forskellige danske rejseselskaber. I dag har Andreas ansvaret for GrønRejs’ salg af rejser og fungerer i det daglige som teamleder.

ag@groenrejs.dk

André Andersen

Ansvarlig for Erhvervs- & Studierejser

André er den primære kontaktperson i GrønRejs når der arrangeres studierejser, samt erhvervsrejser for virksomheder og foreninger. Derudover er André også rejsekoordinator for private kunder.

av@groenrejs.dk

Nete Storm

Rejsekoordinator & Grafisk design

Nete er vores dygtige blæksprutte som bl.a. tilrettelægger GrønRejs nyhedsbrev, grafiske materiale, sociale medier og meget andet. Derudover er Nete samtidig rejsekoordinator for private kunder.

ns@groenrejs.dk

Rasmus Ravn

Rejsekoordinator

Rasmus er vores dygtige rejsekoordinator med speciale i bl.a. togrejser til Tyskland, Schweiz. Rasmus er desuden igang med at forberede nye kommende togrejser til Storbritanien, som vi glæder os til at kunne præsentere inden længe.

rr@groenrejs.dk