Schweiz

RUNDREJSE MED GLACIER EXPRESS

Hele året

F.eks. 7 dage

Pakkerejse

Fra 7.450,-

Glacier Express kører ikke mellem d. 13/10 – 07/12-2024

Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Schweiz, hvor du vil opleve nogle af landets mest betagende destinationer. Denne rundrejse tager dig til idylliske Zermatt, hvor du kan opleve det majestætiske Matterhorn og udforske området. Herfra rejser du videre med Glacier Express til St. Moritz. Turen med Glacier Express byder på panoramavinduer og luksus gennem fortryllende udsigter. Du kører gennem spektakulær schweizisk natur, masser af smukt alpint landskab, imponerende broer, dybe dale og maleriske charmerende landsbyer. Efter ca. 8 timers togtur ankommer toget til endestationen i St. Moritz. St. Moritz er kendt som et glamourøst feriested og byder på betagende natur og en charmende by. 

togrejsen til SCHWEIZ

På den første del af strækningen går turen gennem det danske landskab til Hamborg, hvor der er rigeligt tid til at strække ben og få noget mad ved banegården. Senere samme aften går I ombord på nattoget, som over natten tager jer til Schweiz. Næste morgen ankommer I til Basel, hvor I efter et kort skift stiger på toget, som kører den sidste strækning til Zermatt. Vi udstyrer jer med billetter og rejseplan, så I blot skal nyde jeres rejse.

Den billigste løsning i nattoget er en plads i liggekupéen til enten 4 eller 6 personer. Liggekupéen har borde, læselamper og gardiner, og vinduerne kan trækkes ned. Det er også muligt at rejse i en sovekupé for 1, 2 eller 3 personer. Sovekupéen har eget vaskeområde, klimaanlæg og stikkontakter, og der bliver serveret morgenmad. Deluxe-udgaven af sovekupéen har eget badeværelse, bruser og toilet. Alternativt kan vi anbefale at tage en hotelovernatning ved en banegård undervejs på rejsen. Læs mere om fordelene ved dette alternativ i menuen herunder.

Glacier Express

Glacier Express er en af Schweiz’s ikoniske specialbaner, og betegnes som en af verdens mest spektakulære togstrækninger. Glacier Express går også under navnet verdens langsomste expresstog. Togrejsen strækker sig gennem de Schweiziske Alper og forbinder de berømte skisportssteder Zermatt og St. Moritz. Med panoramavinduer og imponerende rute, giver Glacier Express dig en enestående mulighed for at opleve de Schweiziske Alpers skønhed. Undervejs på den ca. 8 timers lange togtur vil du blive fortryllet af dramatiske landskaber, majestætiske bjerge, frodige dale, dyb kløfter og charmerende små landsbyer.

Glacier Express-togene er kendt for deres elegance og komfort. Panoramavognene er rummelige og giver dig mulighed for at sidde tilbagelænet og nyde udsigten, mens du krydser imponerende broer og kører gennem tunneler. Det er muligt at tilkøbe 3-retters menu eller en række af andre snacks og retter, som kan nydes undervejs. Lad os gerne vide hvis tilkøb af mad undervejs ønskes.

Udrejse med nattog

København – Hamborg         13:26 – 18:02

Hamborg – Basel                   22:07 – 08:10

Basel – Zermatt                     10:28 – 13:51  (et enkelt skift i Visp)

Videre rejse fra Zermatt til St. Moritz

Zermatt – St. Moritz             08:52 – 16:37   eller   09:52 – 17:37  (denne tur foregår med Glacier Expressen)

 

Hjemrejse med nattog

St. Moritz – Zürich                 15:02 – 18:53  (et enkelt skift i Chur)

Zürich – Hamborg                   20:59 – 07:54

Hamborg – København          08:53 – 13.33

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

Fordelen ved hotelovernatning på rejsen i stedet for nattog, er en bedre nats søvn i en hotelseng og at man deler rejsen lidt op, så togturen ikke bliver én lang strækning, men med en pause undervejs, hvilket kan være rart. Hotellet er beliggende lige ved banegården, så man nemt og bekvemt kan fortsætte rejsen dagen efter, hvor man desuden får en meget smuk tur gennem alperne i dagslys, som er en oplevelse i sig selv. Man er typisk fremme nogle timer senere end med nattog, men til gengæld oplever flere af vores gæster glæden ved at rejse i dagslys og se de mange smukke landskaber glide forbi udenfor togets vindue. 

Vi anbefaler ofte at overnatte i München som en del af rejsen, da man kan nå byen på en dagsrejse, typisk med et enkelt skift i Hamborg. Fra München går der direkte tog gennem alperne til Italien. En anden mulighed kan være at overnatte i Basel, Schweiz, som også typisk kan nåes på en dagsrejse og som også har gode forbindelser til Italien. Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvis denne mulighed foretrækkes. 

Det er muligt at forudbestille serveringer til turen med Glacier Express. Disse er mulighederne:

Dagens ret (kød): 280 DKK
Dagens ret (vegetar): 280 DKK

2-retters menu (kød): 320 DKK
2-retters menu (vegetar): 320 DKK

3-retter menu (kød): 380 DKK
3-retter menu (vegetar): 380 DKK

4-retters menu (kød): 420 DKK
4-retters menu (vegetar): 420 DKK

Rejseoverblik

Ønsker I at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være, når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid end i dette forslag. Rejsen kan desuden kombineres med dage i andre byer, så som Interlaken eller Chur. Lad os gerne høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en central beliggenhed i byen. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Central beliggenhed i byen
 • Kort afstand til byens togstation
 • Gåafstand til flere seværdigheder
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 10.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • Glacier Express billetter
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Egen dobbelt sovekupé i nattog t/r
 • 2 nætter på hotel i Zermatt
 • 2 nætter på hotel i St. Moritz
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 7.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • Glacier Express billetter
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Jeres egen 4-personers liggekupé
 • 2 nætter på hotel I Zermatt
 • 2 nætter på hotel I St. Moritz
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 11.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • Glacier Express billetter
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Plads i delt liggekupé i nattog t/r
 • 2 nætter på hotel i Zermatt
 • 2 nætter på hotel i St. Moritz
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

Få tilbud på rejsen

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej

Mere info på vej