OSLO

Oplev Norges hovedstad

Hele året

F.eks. 4 dage

Pakkerejse

Fra 3.950,-

Oslo er en moderne og afslappet by, hvor de fleste aktiviteter og seværdigheder ligger i gå-afstand og med et Oslo Pass har du adgang til mange forskellige attraktioner og gratis offentlig transport. I Oslo, kan du blandt andet opleve den norske opera, som er en arkitektonisk perle beliggende i det centrale Oslo. På museums øen, Bygdø, kan du opleve Vikingeskibsmuseet og Kon-Tiki-museet. Skihopbakken Holmekollen, er også værd at se.

togrejsen til OSlo

Togrejsen fra København til Oslo tager sammenlagt omkring 8,5 timer, men er ganske nem og bekvem. Med blot 1 skift i Gøteborg er du fri for mange forstyrrelser undervejs. Vi sørger for alle dine tog- og pladsbilletter, rejseplan og øvrige rejsedokumenter, så det er blot at hoppe på toget fra den nærmest mulige station og nyde rejsen. Ombord på toget kan der købes mad og drikke i bistrovognen.

Udrejse

København H – Göteborg C       09:27 – 13:20

Göteborg C – Oslo S                   14:15 – 17:51

 

Hjemrejse

Oslo S – Göteborg C                    10:01 – 13:45

Göteborg C – København H        14:40 – 18:29

 

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

Pris voksne: Kr. 750 tur/retur / Pris børn (under 18 år): Kr. 250 tur/retur

Ligesom Bergensbanen, er Flåmsbanen en af verdens smukkeste, og mest ikoniske jernbanestrækninger, og det er oplagt at tage på denne oplevelse, i forbindelse med en rejse til Bergen eller Oslo. Banen er i alt 20km hver vej, og starter fra Myrdal station, i mere end 800 meters højde, og ruten går igennem ekstremt bjergterræn og stopper undervejs ved flere smukke udsigter og vandfald. Myrdal station ligger på hovedbanen mellem Bergen og Oslo, så det er muligt at tage en afstikker med Flåmsbanen, på turen til Bergen, eller blot som en dagstur fra basen i Bergen eller Oslo. Lad os vide i formularen nederst på siden, hvis der ønskes tilkøb af billetter til Flåmsbanen.

Rejseoverblik

Ønsker i at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid, end i dette forslag. Rejsen kan desuden kombineres med dage i Gøteborg eller andre norske byer. Lad os høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en central beliggenhed i byen. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Central beliggenhed i byen
 • Kort afstand til byens togstation
 • Gå-afstand til flere seværdigheder
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 5.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 3.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 6.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

Få et tilbud

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej