Jule- og nytårsrejser​ 2023

Hyggelige miniferier til hele Europa - Her er de udvalgte

Oplev Europa’s smukke byer i højtiderne, kom helt tæt på lokalbefolkningen, når der fejres jul og nytår i de smukkeste omgivelser med mad, markeder, musik og dans.

Tag på en uforglemmelig rejse denne vinter. Vores jule- og nytårsrejser byder på magiske oplevelser fra Berlins pulserende julemarkeder til Wiens romantiske nytårsfester. Oplev Europas skjulte vintervidundere med komfort og stil.

Med GrønRejs, starter dit vintereventyr allerede ved indstigning i toget!

Sådan gør du

1. Find dit ønskede rejsemål

Kan du ikke finde dit specifikke rejsemål, tilbyder vi også at lave skræddersyet togrejser.
Gå til skræddersyet rejser, klik her.

2. Indsend en forespørgsel og få et tilbud

På de individuelle rejsesider findes en kontakt formular i bunden af siden. Vores rejsekonsulenter modtager og behandler forespørgsler i hverdagene, i den rækkefølge vi modtager dem.

3. Nyd din togrejse med ophold

Rejsens tilbud er accepteret og betalt. Rejsedokumenter er modtaget og i er godt på vej til destinationen.

Udvalgte jule- og nytårs togrejser

Østrig

Julemagi eller nytårsgalla i Wien

Drømmer du om en julefortryllelse på skinner? Wien er kendt for sin magiske julestemning, der skabes af byens betagende julemarkeder og glitrende lys. Når du rejser med GrønRejs til Wien, kan du opleve den historiske bys unikke charme, smage ægte østrigsk glühwein og lade dig fortrylle af Wiener Christkindlmarkt.

Julerejse til Sverige

Jule marknaad i Stockholm

Stockholm er en drømmedestination for juleshopping og traditionelle julemarkeder. Fra 19. november vrimler Stortoget med julens glæder, fortsættende en tradition fra 1300-tallet. Oplev den ægte svenske julestemning med glögg og kanelbullar, og gør din juleshopping til en eventyrlig oplevelse med GrønRejs​​.

Julerejse til Tyskland

Jule marked i Berlin

Berlin omdannes til et sandt vinterparadis i julemånederne. Med sine historiske julemarkeder, som det foran Charlottenburg Slot, og det festlige marked på Postdamer Platz, tilbyder Berlin en juleoplevelse uden lige. Rejs med GrønRejs og oplev Berlins fortryllende julestemning, hvor tradition og modernitet smelter sammen i en unik ferieoplevelse

Nytårsrejser til Italien

Nytår i Rom

Fejr nytår i Rom, en by rig på historie og kultur, der skinner ekstra klart i nytårets festligheder. Vandre gennem de festligt oplyste gader, oplev midnatsmesser i historiske kirker, og skål i det nye år med udsigt over Rom’s fortryllende bylandskab. Med GrønRejs bliver dit nytår i Rom en uforglemmelig oplevelse, hvor tradition møder moderne festligheder.

Nytår i Tjekkiet

Nytårsrejse til Prag

Oplev en nytårsfejring som ingen anden i Prags betagende bykulisser. Byens berømte arkitektur bliver til en magisk baggrund for nytårsaftenens festligheder. Med GrønRejs kan du udforske de brostensbelagte gader, der glimter under tusindvis af lys, og oplev en nytårsfejring, der perfekt blander tradition og moderne sjov. Prags nytårsstemning er en unik måde at byde det nye år velkommen på.

Julerejse til Norge

Julemandens Winter wonderland

Tag på en uforglemmelig juleferie til Norge med GrønRejs og oplev landets betagende vinterlandskab. Besøg hyggelige julemarkeder, oplev nordlyset, og nyd den norske vinter i fulde drag. En togrejse til Norge er den perfekte måde at opleve et ægte vintereventyr på.

HVORFOR VÆLGE TOGET?

Nyd udsigten

Nyd landskabet som passerer forbi. Rejsen starter, når du stiger på toget

God komfort

I toget er der plads til at strække ben, spille kort og hygge sig undervejs

Skån miljøet

Toget udleder væsentlig mindre CO2 end flyrejser, og det gør en forskel

Nyd Europa

På togrejsen er der stor fleksibilitet til at opleve flere lande på samme rejse.

Det siger vores gæster