SKITOG TIL ØSTRIG

Tag toget på skiferie med GrønRejs

Tag med os på en fantastisk skiferie til alperne i Østrig, hvor I kommer sovende frem til jeres destination, og klar til at stå på ski allerede tidligt den efterfølgende dag. Vores pakkerejser tager udgangspunkt i destinationerne Zell am See og St. Johann, men vi har også mulighed for at imødekomme ønsker, om andre østrigske skisportområder. Når I køber skiferien som en pakkerejse gennem os, er I sikret af rejsegarantofonden og pakkerejseloven. 

Direkte nattog til alperne

For første gang i mange år, er det nu igen muligt at tage på skiferie, med et direkte nattog fra Danmark til Østrig. Det svenske togselskab, Snälltåget, starter ruten op, i ugerne 6, 7, 8, 9 og 10 og gør stop i Danmark, hvor det er muligt at stige på nattoget i Høje Taastrup, Odense, Kolding og Padborg. Skiferien starter om fredagen, med påstigning på nattoget, som over natten kører gennem Tyskland, og ankommer til Østrig den efterfølgende morgen. Sidegevinsten ved den tidlige ankomst, er at I har mulighed for at stå på ski i op til 8 dage. Der er hjemrejse med nattoget den efterfølgende lørdag.

Liggekupéer til seks personer

I nattoget er der liggekupéer med plads til seks personer i hver kupé. Er I f.eks. en familie, eller gruppe på 4-6 personer som rejser sammen, sørger vi for at I får jeres egen kupé. I kupéen kan de nederste køjer slåes ned, så I kan sidde og hygge jer med kortspil, eller få en hyggesludder. Når I ønsker at sove, foldes køjerne ud i tre niveauer. Til hver kupé, medfølger der puder, dynetæpper, og sengelinned. Der er to toiletter, samt to rum til at vaske sig, i hvert vognsæt. Der er wifi i toget og USB-stik, dog ingen almindelige stikkontakter.

 

Bagage og skitransport

Egen bagage opbevares i jeres kupé, under rejsen. Der må medbringes 1 kuffert, 1 støvletaske samt 1 håndbagage i kupéen pr. rejsende. Bagagen placeres under den nederste køje (165 x 40 cm) eller på kupéens lille hattehylde. Ønsker man at medbringe ski, foreslår vi at man rejser maks 5 personer i hver kupé, da det på den måde er tilladt, at bruge den sidste plads, til opbevaring af skiudstyr. På den måde sparrer man omkostningerne for ekstra opbevaringsplads i skitransporten, som kan tilkøbes til formålet. I skitransporten må der medbringes et par ski, stave i en pose og et par støvler i pose. Der er begrænset plads til skitransport, så lad os gerne vide hurtigst muligt, om i ønsker at tilkøbe plads.

 

Restaurantvogn på toget

Midt i toget, er der placeret en restaurantvogn med plads til 40 personer, hvor der kan bookes bord og vælges mellem 5-6 á la carte retter. Det er også tilladt at medbringe egen mad og drikke som nydes i kupéen. Kl. 21.00 omdannes restaurantvognen til en bar. Det er muligt at bestille morgenmad, som består af kaffe, the eller varm chokolade, en kanelbolle, en sandwitch med ost, juice og lidt frugt. Morgenmaden leveres i kupéen om morgenen. Vi anbefaler at man medbringer kontanter, i form af Euro, hvis der skal handles i toget.

Afgangstider på udrejsen

 • 15.20 Malmö
 • 16.15 Høje Taastrup 17.45 Odense
 • 18.45 Kolding
 • 20.03Padborg

Ankomst tider på hjemrejsen

 • 09.00 Padborg
 • 10.15 Kolding
 • 11.00 Odense
 • 12.25 Høje Taastrup
 • 13.15 Malmö

rejsens co2-udledning

Vi ønsker at gøre det tydeligt hvor stor en CO2-besparelse, man vinder ved at vælge toget frem for fly og bil. Hvis man regner ud fra en gennemsnitlig belastningsfaktor, kan man få et estimat for CO2-udledningen.

 

Der tages udgangspunkt i gennemsnitlige passagertal for hver af de tre transportformer. Se mere på: ecopassenger.org

Forskel på C02-udledning i kg. pr rejsende når man rejser med tog, bil eller fly den ene vej på denne rejse.

rejseoverblik

Denne skirejse er tilrettelagt efter det nye direkte skitog fra Danmark til alperne i Østrig, med faste rejsedage fredag-lørdag i ugerne 6, 7, 8, 9 og 10. Ønsker I at rejse på skiferie med toget på andre dage/datoer end disse, er I velkommen til at kontakte os, da der er mange andre muligheder med tog på skiferie.

GrønRejs-togkupe

Indkvatering

Vi ved at folk har mange forskellige ønsker og behov til indkvartering på skiferien. Derfor har vi sikret et antal værelser på forskellige hoteller i bl.a. Zell am See og St. Johann, samt enkelte hytter og lejligheder. Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvilken type indkvartering som passer bedst til jeres behov, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud med den bedste løsning for jer.

Hoteller

Vi har sikret en række hotelværelser på 3- og 4-stjernede hoteller i både Zell am See og St Johann, så vi kan tilbyde forskellige prisniveauer og komfort på jeres skiferie. Lad os gerne høre jeres ønsker.

Lejligheder og hytter

Vi tilbyder også forskellige typer lejligheder og hytter i Zell am See og St Johann. Her har I mulighed for at hygge og lave mad sammen i eget køkken. Vi har lejligheder og hytter på op til 8 personer.

Prisinformation

Priserne herunder tager udgangspunkt i rejsen med direkte nattog i uge 7 og er blot et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os endelig høre om jeres ønsker og hvor mange I er, så fremsender vi et tilbud hurtigst muligt. Det vigtigste er, at vi får skræddersyet jeres drømmerejse. Priserne varierer efter uge og ønsker, og vi tager forbehold for prisændringer.

4 voksne

6.950 Pr. person
 • Direkte nattog fra Danmark i uge 7
 • 2 nætter med pladser i liggekupé
 • 7 overnatninger på et centralt hotel
 • Dobbeltværelse på hotellet
 • Morgenmad inkluderet alle dage

2 voksne + 2 børn (under 12)

7.950 Pr. person
 • Direkte nattog fra Danmark i uge 7
 • 2 nætter med pladser i liggekupé
 • 7 overnatninger på et centralt hotel
 • 3 x dobbeltværelser på hotellet
 • Morgenmad inkluderet alle dage

2 voksen

7.950 Pr. person
 • Direkte nattog fra Danmark i uge 7
 • 2 nætter med pladser i liggekupé
 • 7 overnatninger på et centralt hotel
 • Dobbeltværelse på hotellet
 • Morgenmad inkluderet alle dage

Det siger vores gæster

Det siger vores gæster

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med dine ønsker til denne rejse, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. 

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk