VÆLG PAKKEREJSEN OG TAG AFSTED MED UNGERNE

Der er mange overvejelser ved at rejse afsted med børnene på længere og kortere ferie, rejsetid, pakkeliste, og ikke mindst relevans for børn og voksne, med en pakkerejse får du hjælp til det meste.

Det kræver som regel lidt ekstra men med toget er det legende nemt at rejse med børn

At rejse med børn kan i nogle stunder være ren overlevelse, men med den rette forberedelse og planlægning kan det blive en fantastisk oplevelse, som dine børn vil huske mange år frem og måske være noget af det der gør de selv tager børnene med ud og rejse til den tid.

At rejse ud med børn kan være godt for både dit barn og dig selv!

 • At rejse er lærerigt og udfordrende for børn såvel som voksne, nye steder og nye indtryk, en tur fra Holstebro til København kan være en eksotisk oplevelse for alle parter, hvis turen planlægges med de rigtige stop og udflugter.
 • At rejse som familie kan være ensbetydende med tid sammen som i normalt ikke har fordi hverdagens, arbejde, skole og institution trænger sig på og efterlader minimal tid til familietid. Når I rejser afsted sammen, tilbringer I for det første rejsetiden sammen, og dernæst er der mulighed for at planlægge hvilket oplevelser I vil se ud fra jeres fælles interesser.
 • Både du og dit barn nyder godt af komme væk fra hverdagens stress og jag og få et sceneskift, hvor familien er samlet under kæmpe F.

Booking af billetter, hoteller, inspiration til oplevelser – Pakkerejser

Det kan være et tilløbsstykke at planlægge en rejse med børn, og i mange tilfælde er skræddersyet pakkerejser derfor en fantastisk løsning.

 • Du sikrer dig ikke blot hjælp til at planlægge selve rejsen med booking af billetter, men når du booker din rejse gennem et rejsebureau, er du også omfattet af rejsepakkeloven i tilfælde af begivenheder som den rejsende ikke selv kan være herre over heriblandt, opstående af farlige sygdomme på rejsedestinationen, udbrud af krig, eller naturkatastrofer.
 • Derudover er du sikret kompetent rådgivning og service i forhold til den basale booking af togbilletter, og hotel eller anden overnatning. Du er sikret god vejledning i forhold til inspiration til oplevelser på destinationen.
 • Du får som rejsende den bedst mulige planlægning af din rejse efter dine ønsker og du kan altid trække en livslinje eller ringe til en ”ven” hvis du har udfordringer med din rejsetransport

Det basale du skal huske at medbringe

Afhængigt af børnenes alder kan denne liste varierer, og der vil altid være mulighed for at man står og tænker at man fik pakket for meget eller for lidt.

 • Lad børnene havde deres egen taske med på rejsen. At rejse afsted på tur er en stor oplevelse i sig selv, men at have sin egen taske med legetøj og bøger er børnenes eget lille helle og kan redde mange situationer undervejs.
 • Undervejs på rejsen vil I uundgåeligt løbe ind i timer hvor der er tid til fordybelse. Kortspil, andre spil, Ipads og bøger er uundværlige når man er afsted med større og mindre børn.
 • Egen rejseforsikring, sørg altid for at have styr på din rejseforsikring så du ikke er ile stedt i forhold til hvis i løber ind i noget der ikke er omfattet af jeres pakkerejses dækning.

Mentalforberedelser til børnene og ikke mindst til dig

Forventningsafstem med børnene, tal om hvad det vil sige at rejse i forhold til transport og hvilke steder i f.eks. skal besøge.

 • I kan f.eks. tale om hvad sprog man taler.
 • Hvad slags mad I skal spise
 • Hvad skal I se og opleve
 • Hvordan I skal rejse, skal I rejse meget med tog, kører taxa, flyve, tage bus, eller sejle en del af vejen
 • Hvor meget rejsetid skal I bruge for at komme frem og tilbage.
 • Hvor I skal bo, og hvordan I skal bo

Lad aldrig uforudsete ting ødelægge ferien

Der er som regel altid et eller andet som man ikke kunne have taget hundrede procent højde for, og i disse situationer vil det altid være vigtigst at sørge for at bevare et køligt overblik, og hamre pytknappen helt i bund.

Læs mere om vores udbud af pakkerejser her.