Schweiz

RUNDREJSE MED Bernina EXPRESS

Hele året

F.eks. 7 dage

Pakkerejse

Fra 8.950,-

Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Schweiz, hvor du vil opleve nogle af landets mest betagende destinationer. Denne rundrejse tager dig som start til Chur. Herfra rejser du videre med Bernina Express til Tirano. Turen med Bernina Express byder på panoramavinduer og luksus gennem fortryllende udsigter. Du kører gennem spektakulær schweizisk natur, masser af smukt alpint landskab, imponerende broer, dybe dale og maleriske charmerende landsbyer. Efter ca. 8 timers togtur ankommer toget til endestationen i Tirano, hvor turen går videre med en bus i god komfort til smukke Lugano. Lugano er kendt som et dejligt feriested der blander det bedste fra Schweiz og Italien og byder på betagende natur og en charmende by. 

togrejsen til SCHWEIZ

På den første del af strækningen går turen gennem det danske landskab til Hamborg, hvor der er rigeligt tid til at strække ben og få noget mad ved banegården. Senere samme aften går I ombord på nattoget, som over natten tager jer til Schweiz. Næste morgen ankommer I til Basel, hvor I efter et kort skift stiger på toget, som kører den sidste strækning til Zermatt. Vi udstyrer jer med billetter og rejseplan, så I blot skal nyde jeres rejse.

Den billigste løsning i nattoget er en plads i liggekupéen til enten 4 eller 6 personer. Liggekupéen har borde, læselamper og gardiner, og vinduerne kan trækkes ned. Det er også muligt at rejse i en sovekupé for 1, 2 eller 3 personer. Sovekupéen har eget vaskeområde, klimaanlæg og stikkontakter, og der bliver serveret morgenmad. Deluxe-udgaven af sovekupéen har eget badeværelse, bruser og toilet. Alternativt kan vi anbefale at tage en hotelovernatning ved en banegård undervejs på rejsen. Læs mere om fordelene ved dette alternativ i menuen herunder.

BERNINA EXPRESS

Bernina Express tager dig på en spektakulær togrejse gennem Alperne, og er en af de mest bemærkelsesværdige togrejser i verden. Dette understreges ved at toget og ruten er på UNESCO’s verdensarvsliste. Turen starter i Chur, som er den ældste by i Schweiz, og kører herfra op ad Albula-dalen, der er kendt for sin fantastiske natur og enestående jernbaneteknik. Herfra snor toget sig gennem snævre kurver, krydser høje viadukter og passerer gennem tunneller for at overvinde den betydelige højdeforskel. Efter Albula-dalen er næste stigning på ruten Bernina-passet. Her kan man nyde den smukke udsigt over sneklædte tinder, dybe dale og frodige enge. På toppen af Bernina-passet befinder man sig 2.253 meter over havets overflade, og kan herfra se den enestående Morteratsch-gletsjer. Herefter går turen stille og rolig nedad igen, mod den italienske by Tirano, hvor man undervejs igen kan nyde den smukke natur og den imponerende Poschiavosø. Rejsen videre fra Tirano til Lugano foregår med Bernina Express bussen, som tager dig langs vinmarker og den smukke Comosø, inden du ankommer til hyggelige Lugano. 

Toget har store panoramavinduer så alle ombord har mulighed for at nyde den fantastiske udsigt og opleve alpelandskabet på nærmeste hold. Denne tur er langt fra kun en transportform, men en unik oplevelse, for både store og små.

Udrejse med nattog

København – Hamborg         13:26 – 18:02

Hamborg – Zürich                  22:07 – 10:05

Zürich – Chur                          11:07 – 12:22

Videre rejse fra Chur til Lugano

Chur – Lugano                        08:28 – 17:30   (denne tur foregår med Bernina Expressen og Bernina Express bus)

 

Hjemrejse med nattog

Lugano – Zürich                      16:30 – 18:27

Zürich – Hamborg                   20:59 – 07:54

Hamborg – København          08:56 – 13:34

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

Det er også muligt at rejse med dagstog ned mod Schweiz og have en overnatning undervejs. 

rejsens co2-udledning

Vi ønsker at give et indtryk af, hvor stor en CO2-besparelse man vinder ved at vælge toget frem for fly og bil. Hvis man regner ud fra en gennemsnitlig belastningsfaktor, kan man få et estimat for CO2-udledningen.

Der tages udgangspunkt i gennemsnitlige passagertal for hver af de tre transportformer. 

Forskel på Co2-udledning i kg. pr rejsende, når man rejser med tog, bil eller fly på denne rejse, tur/retur.

Rejseoverblik

Ønsker I at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være, når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid end i dette forslag. Rejsen kan desuden kombineres med dage i andre byer, eller flere dage de forskellige steder. Lad os gerne høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en central beliggenhed i byen. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Central beliggenhed i byen
 • Kort afstand til byens togstation
 • Gåafstand til flere seværdigheder
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 11.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • Bernina Express billetter
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Egen dobbelt sovekupé i nattog t/r
 • 2 x 2 nætter på 3-stjernet hoteller
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 8.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • Bernina Express billetter
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Jeres egen 4-personers liggekupé
 • 2 x 2 nætter på 3-stjernet hoteller
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 12.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • Bernina Express billetter
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Plads i delt liggekupé i nattog t/r
 • 2 x 2 nætter på 3-stjernet hoteller
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

Få tilbud på rejsen

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej

Mere info på vej