Togrejse til Firenze

Kultur og historie i Firenze

Hele året

F.eks. 6 dage

Pakkerejse

Fra 4.450,-

Firenze, hovestaden i Italiens Toscana-region og hjemsted til renæssance kunst og arkitektur. På vores togrejse til Firenze kommer du til at opleve nogle af de mest ikoniske kunstværker og monumenter i verden, og gaderne er fyldt med charmerende caféer og restauranter. Nyd et glas vin og nogle af Toscana-regionens kulinariske lækkerier, og smag autentisk italiensk cuisine. Besøg den majestætiske katedral, Santa Maria del Fiore, og udforsk de små gader og stræder. Tag på kunstmuseet, Uffizi-galleriet og se renæssance kunst, og tag herefter videre til de smukke Boboli-haver, som har imponerede udsigt over byen.

togrejsen til Firenze

På vores togrejse til Firenze kommer du sovende frem med nattog. Første del af strækningen, går turen gennem det danske landskab til Hamborg, hvor der er rigeligt tid til at strække ben og få noget mad på eller omkring banegården. Senere samme aften går I ombord på det helt nye nattog, som over natten tager jer resten af vejen til Innsbruck. Herfra kører I nu videre mod Firenze, gennem det betagende Brennerpas i alperne.
Se mere under Togforbindelser nedenfor.

På denne rejse vil I rejse med de nye og lækre nattog fra ÖBB. Læs meget mere om dem her: “Nye nattog fra ÖBB”

Den billigste løsning i nattoget er de helt nye mini cabin, som er en enkelt plads i delt liggevogn, men de er nu indrettet således at man får sin egen lille cabin som kan lukkes, og man kan altså opnå privatliv, selvom man ligger i en såkaldt delt sovekupé. Ønsker man at have sin egen liggevognskupé, kan det også sagtens lade sig gøre, da der findes liggevogne med plads til 4 personer. Liggekupéen har borde, læselamper og gardiner, og vinduerne kan trækkes ned. Det er også muligt at rejse i en sovekupé for 1 eller 2 personer. Sovekupéen har eget toilet, klimaanlæg og stikkontakter, og der bliver serveret morgenmad. Deluxe-udgaven af sovekupéen har eget badeværelse, bruser og toilet.

Udrejse

København – Hamborg      11:26 – 16:03

Hamborg – Innsbruck        20:10 – 09:14

Innsbruck – Bologna          11:24 – 16:19

Bologna – Firenze               17:02 – 17:39

 

Hjemrejse

Firenze – Bolzano                10:36 – 13:48

Bolzano – Innsbruck           14:34 – 16:36

Innsbruck – Hamborg         20:44 – 08:47

Hamborg – København       10:53 – 15:34

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

På udrejsen er det også muligt at have en overnatning på hotel undervejs, og derved opleve hele togrejsen i dagslys. Overnatningen vil oftest være i München, hvor I dagen efter oplever det fantastiske Brennerpass ned mod destinationen. Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvis denne mulighed foretrækkes. 

rejsens co2-udledning

Vi ønsker at give et indtryk af, hvor stor en CO2-besparelse man vinder ved at vælge toget frem for fly og bil. Hvis man regner ud fra en gennemsnitlig belastningsfaktor, kan man få et estimat for CO2-udledningen.

Der tages udgangspunkt i gennemsnitlige passagertal for hver af de tre transportformer. 

Forskel på Co2-udledning i kg. pr rejsende, når man rejser med tog, bil eller fly på denne rejse, tur/retur.

Rejseoverblik

Ønsker I at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være, når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid end i dette forslag. Rejsen kan desuden kombineres med dage i andre byer. Lad os gerne høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en central beliggenhed i byen. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Central beliggenhed i byen
 • Kort afstand til byens togstation
 • Gå-afstand til flere seværdigheder
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 6.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Egen dobbelt sovekupé i nattog t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 4.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Jeres egen 4-personers liggekupé
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 7.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Egen mini cabin i nattog t/r
 • 3 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

Få tilbud på rejsen

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej