Rapallo

Udforsk cinque terre

Hele året

F.eks. 7 dage

Pakkerejse

Fra 4.950,-

Tag med på en skøn togrejse til Rapallo ved Liguriens kyst – den italienske riviera. Her bor du i den skønne kystby, Rapallo som byder på både afslapning og kultur, med bl.a. det gamle middelalderslot ude i vandet ved stranden. Bag den dejlige strand og promenaden, finder man Rapallo’s gamle gader og torve, samt den katolske kirke. Fra udkanten af byen, kan man tage kabelbanen op til toppen af bjerget, hvorfra en fantastisk udsigt kan nydes udover Rapallo og den smukke bugt, med det krystalblå middelhav. Rapallo er den perfekt kombination af italiensk badeferie, krydret med kultur og udflugtsmuligheder. Fra Rapallo, går der direkte tog til en af landets helt store turistattraktioner, Cinque Terre, som består af 5 maleriske byer langs Liguriens kyst.

togrejsen til Rapallo

Første del af togrejsen går over den tyske grænse, med første stop i Hamborg, hvorfra I går ombord på højhastighedstog til München. Toget medbringer både en barvogn og restaurantvogn, så der er lagt op til hygge undervejs. Om aftenen er der afgang med nattoget fra München, med ankomst i Rapallo næste formiddag. Der er noget specielt og unikt at komme sovende frem til sin ferie og have hele den første dag foran sig! Hjemrejsen går via den fantastiske rute, gennem de smukke alper og nattog fra Zurich. Se mere under Togforbindelser nedenfor.

Den billigste løsning i nattoget er en plads i liggekupéen til enten 4 eller 6 personer. Liggekupéen har borde, læselamper og gardiner, og vinduerne kan trækkes ned. Det er også muligt at rejse i en sovekupé for 1, 2 eller 3 personer. Sovekupéen har eget vaskeområde, klimaanlæg og stikkontakter, og der bliver serveret morgenmad. Deluxe-udgaven af sovekupéen har eget badeværelse, bruser og toilet.

Udrejse

København – Hamborg              07:26 – 12:05

Hamborg – München                 13:01 – 18:39

München – Rapallo                    20:09 – 10:12

 

Hjemrejse

Rapallo – Milano C.                    11:22 – 13:53

Milano C. – Zürich Hbf               15:10 – 18:27

Zürich Hbf – Hamborg               19:59 – 07:54

Hamborg – København              10:53 – 15:34


*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

På udrejsen er det også muligt at tage nattoget fra Hamborg til alperne i f.eks. Zürich, Innsbruck eller München og videre derfra med dagstog om morgenen. Her kører man gennem det vidunderlige Brennerpas, eller gennem de schweiziske alper, med smuk udsigt hele vejen til Italien. Man er typisk fremme nogle timer senere end med det direkte nattog, men til gengæld får man en spektakulær udsigt med for pengene! Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvis denne mulighed foretrækkes. På hjemrejsen er det muligt, at tage samme nattog hjem, som man havde på udrejsen, og ankomme til München om morgenen, hvor resten af rejsen hjem fortsætter. Lad os gerne høre hvad i foretrækker.

rejsens co2-udledning

Vi ønsker at give et indtryk af, hvor stor en CO2-besparelse man vinder ved at vælge toget frem for fly og bil. Hvis man regner ud fra en gennemsnitlig belastningsfaktor, kan man få et estimat for CO2-udledningen.

Der tages udgangspunkt i gennemsnitlige passagertal for hver af de tre transportformer. 

Forskel på Co2-udledning i kg. pr rejsende, når man rejser med tog, bil eller fly på denne rejse, tur/retur.

Rejseoverblik

Ønsker I at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være, når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid end i dette forslag. Rejsen kan desuden kombineres med dage i andre byer. Lad os gerne høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en god beliggenhed. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Ved stranden og strandpromenaden
 • Nogle steder har swimmingpool
 • Kort afstand til byens togstation
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 7.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Egen dobbelt sovekupé i nattog t/r
 • 4 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 4.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Jeres egen 4-personers liggekupé
 • 4 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 9.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Plads i delt liggekupé i nattog t/r
 • 4 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

Få tilbud på rejsen

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej

Mere info på vej