Nice

Ferie i sydfrankrig

Hele året

F.eks. 7 dage

Pakkerejse

Fra 5.450,-

For foden af de franske alper finder du Nice, en sand perle på den franske riviera. Beliggende ved den sydøstlige kyst ved Middelhavet og med fantastisk udsigt er Nice Frankrigs næststørste by langs Middelhavskysten, og er desuden kendt som “Nice la Belle”, som betyder Nice den smukke.

Nice byder på alt fra sofistikeret arkitektur, gode vine, fantastisk mad til masser af historie og dejligt vejr. Der er strand så langt øjet rækker, med masser af restauranter langs den århundredgamle promenade. Tag også et smut forbi den gamle bydel med farverige smalle bygninger.

togrejsen til Nice

På vores togrejse til Nice kommer du sovende frem til Italien. Første del af togrejsen går over den tyske grænse med første stop i Hamborg, hvorfra I går ombord på højhastighedstog til München. Toget medbringer både en barvogn og restaurantvogn, så der er lagt op til hygge undervejs. Om aftenen er der afgang med nattoget fra München med ankomst i Genova næste morgen, hvor der skiftes tog. Her går togturen langs den italienske kyst og videre af den franske, til i ankommer til Nice om eftermiddagen. Hjemrejsen går via Paris og med nattog fra Basel. 

Den billigste løsning i nattoget er en plads i liggekupéen til enten 4 eller 6 personer. Liggekupéen har borde, læselamper og gardiner, og vinduerne kan trækkes ned. Det er også muligt at rejse i en sovekupé for 1, 2 eller 3 personer. Sovekupéen har eget vaskeområde, klimaanlæg og stikkontakter, og der bliver serveret morgenmad. Deluxe-udgaven af sovekupéen har eget badeværelse, bruser og toilet.

Udrejse

København – Hamborg              07:26 – 12:05

Hamborg – München                 13:01 – 18:39

München – Genova                    20:09 – 09:38

Genova – Ventimiglia                10:58 – 13:12

Ventimiglia – Nice                      13:44 – 14:40

 

Hjemrejse

Nice Ville – Paris                        09:57 – 16:02

Paris – Basel                               16:19 – 19:26

Basel – Hamborg                        22:13 – 07:54

Hamborg – København              08:56 – 14:11

 

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

På udrejsen er det også muligt at tage nattoget fra Hamborg til Zürich og videre derfra med dagstog om morgenen. Det er også muligt at ligge en overnatning undervejs, f.eks. i Paris, hvor man nemt kan komme videre med franske højhastighedstoge. På hjemrejsen går der også nattog til München, men vi anbefaler nattog til Hamborg. Man ankommer dermed i Hamborg og har ikke så langt hjem, som fra München. Ligeledes er det også muligt at få en overnatning på hjemrejsen, enten i Paris eller anden central by på hjemruten. Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvis nogen af disse muligheder foretrækkes.

rejsens co2-udledning

Vi ønsker at give et indtryk af, hvor stor en CO2-besparelse man vinder ved at vælge toget frem for fly og bil. Hvis man regner ud fra en gennemsnitlig belastningsfaktor, kan man få et estimat for CO2-udledningen.

Der tages udgangspunkt i gennemsnitlige passagertal for hver af de tre transportformer. 

Forskel på Co2-udledning i kg. pr rejsende, når man rejser med tog, bil eller fly på denne rejse, tur/retur.

Rejseoverblik

Ønsker I at ændre turens længde, kan det sagtens lade sig gøre. Afrejse kan være, når det passer jer, og rejsen kan vare længere eller kortere tid end i dette forslag. Rejsen kan desuden kombineres med dage i andre byer. Lad os gerne høre jeres ønsker.

Indkvartering

Vi samarbejder med en række dejlige hoteller af forskellige standarder – alle med en central beliggenhed i byen. Derudover har vi mulighed for at booke lejligheder, efter vores gæsters ønsker og behov. Fortæl os gerne om jeres ønsker for indkvartering i formularen nederst på siden, så finder vi det bedste match til jeres rejse.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • Central beliggenhed i byen
 • Kort afstand til byens togstation 
 • Morgenmad inkluderet

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er et eksempel på hvordan rejsen kunne se ud, så lad os vide hvor mange i er og hvor mange dage i ønsker at rejse, så fremsender vi et rejseforslag. Det er også muligt at ønske anden indkvartering end hotel, og vi kan desuden tilbyde rabatter til unge og pensionister. Det vigtigste er at vi får skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker og behov. Priserne kan variere efter ønsker og sæson og vi tager forbehold for prisændringer.

2 voksne

.
Pris pr person fra 8.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Egen dobbelt sovekupé i nattog t/r
 • 4 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 5.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Jeres egen 4-personers liggekupé
 • 4 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • 4-personers familieværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

1 voksen

.
Pris pr person fra 9.450
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 overnatninger i hyggeligt nattog
 • Plads i delt liggekupé i nattog t/r
 • 4 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard enkeltværelse
 • Morgenmad inkluderet alle dage
Eksempel

Få tilbud på rejsen

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej

Mere info på vej