zell am see

skitog til
zell am see

Dec-Apr

8 dage

Pakkerejse

Fra 6.950,-

Tag toget med GrønRejs, på en fantastisk skiferie til Zell am See i Østrig, hvor I kommer sovende frem med nattog, og er klar til at stå på ski allerede tidligt den efterfølgende dag. Udrejse fra Danmark lørdag middag og ankomst søndag formiddag. Ophold fra søndag til fredag, hvor hjemrejsen starter om aftenen og med hjemkomst i Danmark, lørdag ved middagstid. Zell am See har i mange år været et af danskernes ynglings skisportsområder og med god grund. Byens har en fantastisk beliggenhed, ved den smukke sø og tæt på Østrigs højeste bjerg Gross Glockner (3800m). Det giver muligheder for skiløb i både de lavtliggende dale med lave, runde bjerge, men også lidt større udfordringer på nogle af de højeste bjerge. 

togrejsen til
Zell am See

togrejsen til Zell am See

På den første del af strækningen, går turen gennem det danske landskab til Hamborg, hvor der er rigeligt tid til at strække ben og få noget mad på eller omkring banegården. Senere samme aften går I ombord på nattoget, som over natten tager jer til Wörgl. Her har I et kort skift næste morgen, før den sidste og smukke strækning til Zell am See. Der er noget helt specielt og unikt over at komme sovende frem til sit rejsemål, og have hele den første dag til gode på pisterne. Vi udstyrer jer med tog- og pladsbilletter samt rejseplan, så I blot skal nyde turen til Alperne.

På denne rejse vil I rejse med de nye og lækre nattog fra ÖBB. Læs meget mere om dem her: “Nye nattog fra ÖBB”

Den billigste løsning i nattoget er de helt nye mini cabin, som er en enkelt plads i delt liggevogn, men de er nu indrettet således at man får sin egen lille cabin som kan lukkes, og man kan altså opnå privatliv, selvom man ligger i en såkaldt delt sovekupé. Ønsker man at have sin egen liggevognskupé, kan det også sagtens lade sig gøre, da der findes liggevogne med plads til 4 personer. Liggekupéen har borde, læselamper og gardiner, og vinduerne kan trækkes ned. Det er også muligt at rejse i en sovekupé for 1 eller 2 personer. Sovekupéen har eget toilet, klimaanlæg og stikkontakter, og der bliver serveret morgenmad. Deluxe-udgaven af sovekupéen har eget badeværelse, bruser og toilet.

Alternativt kan vi anbefale at tage en hotelovernatning ved en banegård undervejs på rejsen. Læs mere om fordelene ved dette alternativ i menuen herunder.

Udrejse

København – Hamborg      11:26 – 16:02

Hamborg – Wörgl                20:29 – 08:37

Wörgl – Zell am See            08:59 – 10:14    

 

Hjemrejse

Zell am See – Wörgl          18:46 – 20:09

Wörgl – Hamborg               21:23 – 08:47

Hamborg – København     08:56 – 13:37

*Vi tilrettelægger rejsen fra din nærmeste station. København er blot et eksempel. Vi tager forbehold for ændrede togtider

Fordelen ved hotelovernatning på rejsen i stedet for nattog, er en bedre nats søvn i en hotelseng og at man deler rejsen lidt op, så togturen ikke bliver én lang strækning, men med en pause undervejs, hvilket kan være rart. Hotellet er beliggende lige ved banegården, så man nemt og bekvemt kan fortsætte rejsen dagen efter. Man er typisk fremme nogle timer senere end med nattog, men til gengæld oplever flere af vores gæster glæden ved at rejse i dagslys og se de mange smukke landskaber glide forbi udenfor togets vindue. 

Der er flere muligheder for hvilken by man overnatter i som et stop på rejsen, afhængigt af hvor man skal rejse hen. Dette kan vi også tilrettelægge efter jeres ønsker og vi giver gerne nogle anbefalinger til dette. Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvis denne mulighed foretrækkes. 

Vi vil gerne være behjælpelig med at vejlede ift. skileje og komme med anbefalinger til gode steder i byen hvor ski og udstyr kan lejes til en fornuftig pris. Desuden vil vi gerne være behjælpelig og vejledende ift. køb af liftkort. Liftkort kan købes både online og/eller eller ved størstedelen af de kabellifterne fx i Centrum af Zell am See. Vi kan tilbyde skiskole i Zell am See. Lad os vide i formularen nederst på siden, om vi skal være behjælpelig med liftkort, skileje, skiskole, mm.

Rejseoverblik

Indkvartering

Vi ved at folk har mange forskellige ønsker og behov til indkvartering på skiferien. Derfor har vi sikret et antal værelser på forskellige hoteller, samt enkelte lejligheder. Lad os gerne vide i formularen nederst på siden, hvilken type indkvartering som passer bedst til jeres behov, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud med den bedste løsning for jer.

 • Flere forskellige typer indkvartering
 • F.eks. Hotel eller lejlighed
 • Altid kort afstand til lift
 • Kort afstand til byens togstation
 • Morgenmad og evt. halvpension inkl. flere steder

Det siger vores gæster

Prisinformation

Priserne herunder er blot et eksempel på hvordan skirejsen kunne se ud, så lad os endelig høre hvor mange I er, hvilken uge i ønsker at rejse i og om jeres generelle ønsker, så fremsender vi et tilbud hurtigst muligt. Det vigtigste er, at vi får skræddersyet jeres drømmerejse på ski. Priserne varierer efter uge og ønsker, og vi tager forbehold for prisændringer jo tættere vi kommer på afrejsedato.

2 voksne + 2 børn

(under 12 år)
Pris pr person fra 6.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Jeres egen 4-personers liggekupé
 • 5 nætter på hotel eller lille lejlighed
 • Indkvartering til 4 personer
 • Morgenmad inkl. på flere hoteller
Eksempel

2 voksne + 1 barn

(under 12 år)
Pris pr person fra 8.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Jeres egen 3-personers sovekupé
 • 5 nætter på hotel eller lille lejlighed
 • Indkvartering til 3 personer
 • Morgenmad inkl. på flere hoteller
Eksempel

2 voksne

.
Pris pr person fra 9.950
 • Alle rejsens tog- og pladsbilletter t/r
 • 2 nætter i hyggeligt nattog
 • Egen dobbelt sovekupé i nattog t/r
 • 5 nætter på et godt 3-stjernet hotel
 • Standard dobbeltværelse
 • Morgenmad inkl. på flere hoteller
Eksempel

Få et tilbud

Udfyld formularen med dine ønsker, så vender vi tilbage med et rejseforslag. Tjek gerne dit spam filter. Vores koncept er pakkerejser med tog og indkvartering. Togbilletter sælges ikke separat.

Vi bruger kun dine oplysninger til at kontakte dig angående denne henvendelse. Vi videregiver ikke informationer til 3. part eller sender spam.

Har du spørgsmål?

+45 31 13 22 55
Kontakt@groenrejs.dk

Andre informationer

Mere info på vej

Mere info på vej