Togbloggen

følg med på vores blog

Her på Togbloggen vil vores skribenter løbende forfatte artikler om hvad man kan opleve på vores forskellige destinationer, samt togrejse-nyheder mm. Vi håber at kunne inspirere vores læsere til at tage toget på rejsen, og opleve hvilken fantastisk rejseform det er. I bunden af siden, har du også mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende holder dig opdateret med togrejse-nyt og spændende artikler om vores rejsemål.

Nattog Europa

ÖBB kan endelig løfte sløret for deres nye generation af nattog, der kommer på skinnerne i midten af december i år.

Læs mere »

Tag afsted med ungerne

Der er mange overvejelser ved at rejse afsted med børnene på længere og kortere ferie, rejsetid, pakkeliste, og ikke mindst relevans for børn og voksne, med en pakkerejse får du hjælp til det meste.

Læs mere »

Det du skal se i krakow

Oplev fantastiske Kraków seværdigheder på et forlænget weekendophold, eller mere og se sporene af byens underfundige og mangfoldige transformationer gennem tiden.

Læs mere »

Hamborg et knudepunkt til Europa

Toget mod Hamburg Hbf kører dagligt fra Københavns Hovedbanegård, og fra Hamburg Hbf er det desuden muligt at komme til en lang række skandinaviske forbindelsesdestinationer, Oslo, Stockholm, København og Aarhus.

Læs mere »